Lijst van producten op merk Harco Loor

Hier bij de grote webwinkel vindt u o.a. design verlichting van het merk Harco Loor en u kunt de design verlichting van Harco Loor bestellen via onze webwinkel.

Harco Loor

Er zijn 53 producten.

Item 1-12 van 53 in totaal item(s)

Referentie: Big Bubbles

Merk: Harco Loor

Design hanglamp Big Bubbles

Hier vindt u de design hanglamp Big Bubbles van het merk Harco Loor en de Big Bubbles is uitgevoerd in de kleur staal. Verder is de hanglamp Big Bubbles voorzien van G4 fittingen ( u kunt zelf het aantal fittingen bepalen ).   Doorlink naar www.dsverlichting.nl:
Prijs € 999,00

Referentie: Big Bubbles Kite

Merk: Harco Loor

Design hanglamp Big Bubbles Kite

Hier vindt u de design hanglamp Big Bubbles Kite van het merk Harco Loor en de Big Bubbles Kite is uitgevoerd in de kleur staal. Verder is de hanglamp Big Bubbles Kite voorzien van G4 fittingen ( u kunt zelf het aantal fittingen bepalen ).   Doorlink naar www.dsverlichting.nl:
Prijs € 1.099,00

Referentie: Big Bubbles Ovaal

Merk: Harco Loor

Design hanglamp Big Bubbles Ovaal

Hier vindt u de design hanglamp Big Bubbles Ovaal van het merk Harco Loor en de Big Bubbles Ovaal is uitgevoerd in de kleur staal. Verder is de hanglamp Big Bubbles Ovaal voorzien van G4 fittingen ( u kunt zelf het aantal fittingen bepalen ).   Doorlink naar www.dsverlichting.nl:
Prijs € 999,00

Referentie: Crossfire HL13

Merk: Harco Loor

Design hanglamp Crossfire HL13

Hier vindt u de design hanglamp Crossfire HL13 van het merk Harco Loor en de Crossfire HL13 is uitgevoerd in de kleur staal. Verder is de hanglamp Crossfire HL13 voorzien van 13 standaard G4 fittingen.   Doorlink naar www.dsverlichting.nl:
Prijs € 899,00

Referentie: Crossfire HL6

Merk: Harco Loor

Design hanglamp Crossfire HL6

Hier vindt u de design hanglamp Crossfire HL6 van het merk Harco Loor en de Crossfire HL6 is uitgevoerd in de kleur staal. Verder is de hanglamp Crossfire HL6 voorzien van 6 standaard G4 fittingen.   Doorlink naar www.dsverlichting.nl:
Prijs € 449,00

Referentie: hanglamp Crossfire large

Merk: Harco Loor

Design hanglamp Crossfire large

Hier vindt u de design hanglamp Crossfire large van het merk Harco Loor en de Crossfire large is uitgevoerd in de kleur staal. Verder is de hanglamp Crossfire large voorzien van G4 fittingen ( u kunt zelf het aantal fittingen bepalen ).   Doorlink naar www.dsverlichting.nl:
Prijs € 1.099,00

Referentie: Crystal

Merk: Harco Loor

Design hanglamp Crystal

Hier vindt u de design hanglamp Crystal van het merk Harco Loor en de Crystal is uitgevoerd in de kleur staal. Verder is de hanglamp Crystal voorzien van G4 fittingen ( u kunt zelf het aantal fittingen bepalen ).   Doorlink naar www.dsverlichting.nl:
Prijs € 899,00

Referentie: hanglamp Flag

Merk: Harco Loor

Design hanglamp Flag

Hier vindt u de design hanglamp Flag van het merk Harco Loor en de Flag is uitgevoerd in de kleur staal. Verder is de hanglamp Flag voorzien van G4 fittingen ( u kunt zelf het aantal fittingen bepalen ).   Doorlink naar www.dsverlichting.nl:
Prijs € 1.099,00

Referentie: Flag Ovaal

Merk: Harco Loor

Design hanglamp Flag Ovaal

Hier vindt u de design hanglamp Flag Ovaal van het merk Harco Loor en de Flag Ovaal is uitgevoerd in de kleur staal. Verder is de hanglamp Flag Ovaal voorzien van G4 fittingen ( u kunt zelf het aantal fittingen bepalen ).   Doorlink naar www.dsverlichting.nl:
Prijs € 1.099,00

Referentie: Flower HL1

Merk: Harco Loor

Design hanglamp Flower HL1 large

Hier vindt u de design hanglamp Flower HL1 large van het merk Harco Loor en de Flower HL1 large is uitgevoerd in de kleur staal. Verder is de hanglamp Flower HL1 large voorzien van een G4 fitting.   Doorlink naar www.dsverlichting.nl:
Prijs € 549,00

Referentie: Jelly HL1

Merk: Harco Loor

Design hanglamp Jelly HL1

Hier vindt u de design hanglamp Jelly HL1 van het merk Harco Loor en de Jelly HL1 is uitgevoerd in de kleur staal. Verder is de hanglamp Jelly HL1 voorzien van een G4 fitting.   Doorlink naar www.dsverlichting.nl:
Prijs € 449,00

Referentie: Jewel Chandelier

Merk: Harco Loor

Design hanglamp Jewel Chandelier

Hier vindt u de design hanglamp Jewel Chandelier van het merk Harco Loor en de Jewel Chandelier is uitgevoerd in de kleur staal. Verder is de hanglamp Jewel Chandelier voorzien van G4 fittingen (het aantal kunt u zelf bepalen).   Doorlink naar www.dsverlichting.nl:
Prijs € 1.750,00