Lijst van producten op merk Nimbus

Hier bij de afdeling verlichting van de grote webwinkel vind u o.a. design lampen van het merk Nimbus die u tevens direct online kunt bestellen via onze webwinkel.

Merk - Nimbus

Nimbus is een merk voor design verlichting

Er zijn 3 producten.

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)

Merk: Nimbus

Draadloze LED wandlamp Winglet CL

Beoordeling(en): 0

Hier vindt u de draadloze LED wandlamp Winglet CL van het merk Nimbus en de draadloze LED wandlamp Winglet CL is te bestellen in verschillende uitvoeringen. Verder is de wandlamp Winglet CL voorzien van een LED module die goed is voor maximaal 170 lumen.

Prijs € 251,26
Beschikbaar

Merk: Nimbus

LED tafellamp Roxxane Leggera 52 CL

Beoordeling(en): 0

Hier vindt u de draadloze LED tafellamp Roxxane Leggera 52 CL van het merk Nimbus en de draadloze LED tafellamp Roxxane Leggera 52 CL is te bestellen in verschillende uitvoeringen. Verder is de tafellamp Roxxane Leggera 101 CL voorzien van 36 kleine LED modules die samen 6,5 Watt gebruiken en is goed voor maximaal 800 lumen.

Prijs € 579,83
Beschikbaar

Referentie: LED vloerlamp - Roxxane Leggera 101 CL

Merk: Nimbus

LED vloerlamp - Roxxane Leggera 101 CL

Beoordeling(en): 0

Hier vindt u de draadloze LED vloerlamp Roxxane Leggera 101 CL van het merk Nimbus en de draadloze LED vloerlamp Roxxane Leggera 101 CL is te bestellen in verschillende uitvoeringen. Verder is de vloerlamp Roxxane Leggera 101 CL voorzien van 36 kleine LED modules die samen 6,5 Watt gebruiken en is goed voor maximaal 800 lumen.

Prijs € 630,25
Beschikbaar