De grote Webwinkel

Privacy woonwinkel - de grote webwinkel

De adverteerders en partners van www.degrotewebwinkel.nl maken bijna altijd gebruik van tracking cookies. Zodra u dus winkelt via deze website bij een echte webwinkel wordt dat geregistreerd door www.tradetracker.nl www.familieblend.nl ( voorheen www.affiliate4you.nl ) zodat wij een deel van de percentage ontvangen voor ons promotie werk. Men gebruikt meestal uw IP adres en dus altijd het bedrag van de order om deze berekening te maken. ( dit geld dus bij alle ( externe) links en afbeeldingen met links )

U kunt bij ons niets bestellen dus let bij de webwinkels waar wij naar verwijzen dus ook even op de privacy pagina en voorwaarden van leveringen. aangezien u niets bij ons kunt bestellen kunt u zich dus ook niet aanmelden bij ons maar u kunt wel een aanvraag doen on links te ruilen via deze site. Als u dat doet wordt u IP adres opgeslagen en vragen wij u dus om uw naam, E-mail adres, URL en tekst. Na de aanvraag bekijken wij uw aanvraag en keuren deze goed of af. Als wij het goed keuren nemen wij contact met u op via het opgegeven E-mail adres.

Deze pagina is van Sanders Marketing KVK: 32131243 BTW: NL1826.83.941.B01 P. Lieftinckstraat 16 1314 NP www.sandersmarketing.nl en dat bedrijf is van Sanders den Hartog en hij heeft een chronisch pijnsyndroom en vermoeidheidsdroom.

Ps. Het kan voorkomen dat er verkeerde info staat op deze pagina u vind daar meer over bij over ons.