BamBam

Home > BamBam

BamBam knuffel eend lagoon

Zachte lieve knuffel eend van BamBam. Wanneer je het eendje beweegt hoor je een zacht belletje rinkelen. Afmeting: 13x24 cm.

Dit kost slechts 14.95 Euro
Klik hier om te bestellen!

BamBam Keep Sake Boxes set van 3

...

Dit kost slechts 15.95 Euro
Klik hier om te bestellen!

BamBam babygym

Met de babygym van BamBam kan iedere baby zich goed vermaken. Er hangen 3 zachte figuren aan de boog, waarmee de baby kan spelen. De babygym is ook erg handig om uw baby op te verschonen, zonder dat de baby zich daarbij hoeft te vervelen.

Dit kost slechts 64.95 Euro
Klik hier om te bestellen!

BamBam Giftbox gipsafdruk & sokjes

Een heerlijk verwensetje van het neutrale merk BamBam. Prachtig om te geven bij een geboorte of als cadeau aan een moeder of vriendin. Het setje heeft een blikken doosje waar je de voetjes of handjes van je baby in kan drukken. Leuk als aandenken hoe...

Dit kost slechts 19.95 Euro
Klik hier om te bestellen!

BamBam mobiel

Leuke muziekmobiel van BamBam voor aan een ledikant of box. Makkelijk te bevestigen aan een box of ledikant door middel van een draaiklem. Voorzien van 4 figuren en muziekdoosje.

Dit kost slechts 44.95 Euro
Klik hier om te bestellen!

BamBam sokjes Dancing feet lagoon

Prachtig witte BamBam badstoffen sokjes die goed aan de voetjes van je kindje blijven zitten en zijn lekker warm. Aan de onderkant van de sokjes staat de tekst Dancing Feet. De sokjes zijn geschikt voor kindjes tot en met 3 maanden.

Dit kost slechts 5.95 Euro
Klik hier om te bestellen!